onsdag 11 januari 2017

Förändringarnas vindar gör storm på ön.

Det är onsdag och jag lyssnar på orimlig upptempo-musik från nån lista på Spotify förmodligen med ett namn som typ LOVE yourLIFE. Borde byta för att balansera hjärnan lite, för just nu är den rejält uppskruvad, av förväntningar, längtan och kämparglöd. Det är ju bra, visst är det...det borde ju iaf va jättebra, men det kan vara förödande för mig ibland vill jag bara påpeka. Jag har ju bestämt mig. Igen. För att bli hälsosam och nyttig, ge min kropp ännu en chans till ett schysstare liv osv bla bla. För exakt ett år sen idag så slutade jag röka och det måste firas, så jag firar som fan med att gå in i nästa fas på vägen mot hälsa och välmående osv bla bla igen. Det som är bra och som jag ska fokusera på den här gången är: 
-att jag är så satans pepp! 
-att jag är sjukt bra som ALDRIG slutar försöka hur många misslyckanden jag än får. 
-jag tror på riktigt att jag ska klara det den här gången. 

Jaja, tänker du kanske då...men du skrev ju nåt om förödande? 
Och jo. Alltså varje gång jag bestämmer mig för en förändring så blir jag så genompepp och nästan lite eller mycket manisk och vill ge allt på en gång. Och den där överpeppen tror jag gör så att energin, lusten och viljan brinner upp och försvinner...lite snabbare än jag tänkt. Och det är ju olyckligt. Så, jag önskar mig balans igen, tror jag har sagt det förut. 
Men den här gången ska jag skriva det på en lapp. Och sätta upp i mitt badrumsskåp. Där ska en hel del pepp få sitta har jag tänkt. 
Hur peppar du dig själv till förändring? 

2 kommentarer:

  1. Du är ju iaf medveten om den där överpeppen, har du alltid varit det? Annars är nog just medvetenheten ett steg i rätt riktning. Och du: du är ju verkligen ÅSUM som har slutat röka! Svinbra gjort!

    SvaraRadera
  2. nä, jag har nog inte alltid varit medveten om det negativa den ger…jag tror att jag använt mig av den, som någon slags superkraft och njutit loss liksom…vet inte om det kommer att hjälpa att spara den men jag tänker försöka… KRAM

    SvaraRadera